Helse karneval glad deg meg og jeg -fangshan distrikt holdt den 36. patriotiske helsemåneden på -site aktiviteter
1 min read

Helse karneval glad deg meg og jeg -fangshan distrikt holdt den 36. patriotiske helsemåneden på -site aktiviteter

April 2024 er den 36. patriotiske helsemåneden. er den 36. patriotiske helsemåneden i Fangshan -distriktet ble holdt i den sunne Beijing -demonstrasjonsbasen (Grassroots Hall i Shilou Town, Fangshan District).

Arrangementet startet de fantastiske firkantede danseforestillingene i Xiangyang Street, og deretter de rike og fantastiske programmene som fem -veisprestasjonen til Fangshan Hospital of Beijing Traditional Chinese Medicine Hospital, Longzhu i Changyang Town, og Allegro i Shilou Town tiltrakk seg mange Folk å slutte å se og se på

På arrangementsstedet satte propagandapersonalet opp et propagandautstillingstav og suspendert publisitetsbanner for å popularisere helsekunnskap til massene, slik at massene kunne forstå den vitenskapelige kunnskapen om rimelig kosthold, ernæringsmatching og vitenskapelig bevegelse. anklager om sin første helse.

En gratis klinikk og helsekonsulent tjenesteområde ble satt opp på stedet. For å hjelpe massene til å hjelpe massene med å utvikle en god helsetak, for å oppnå tidlig behandling og for tidlig forebygging.