3 mins read

Li Dou delte strategien for pensjon ved ping et og sunt hjem, og det nye vekstmomentet dukket opp

Nylig ga Ping An Health ut sin årlige resultatrapport fra 2023.Rapporten viser at den årlige inntekten til Ping a Health er 4,67 milliarder yuan.Blant dem oppnådde inntektene til medisinske og helsetjenester av forsikrings- og økonomiske kunder 2,20 milliarder yuan, en økning på 14,8 % år -år -år.Inntektene til ansattes helsestyringstjeneste for bedriften nådde også 1,08 milliarder yuan, et år -årlig vekst på 81,2 %.

Dette resultatet er den første årsrapporten etter selskapets styreleder og administrerende direktør Li Dougs nye, som fremhever de positive resultatene fra den nye ledelsen i å justere forretningsstrukturen og optimalisere forretningsstrategien.

I et intervju sa Li Dou at den raske veksten av selskapets strategiske virksomhet (det vil si medisinsk helsetjeneste) brakte nye muligheter til selskapet.Han avslørte at selskapet er fullt av tillit til å oppnå et overskuddsmål og forventes å oppnå sitt første årlige overskudd siden oppføringen.

Det er verdt å merke seg at Li Dou brakte sin rike opplevelse innen hjemmesykepleie til fred og helse.Han understreket at selskapet i hjemmets pensjonsspor fester seg til poleringsmentaliteten og er opptatt av å gjøre en god jobb med kundestandarder og kvalitetskonstruksjon.Gjennom byggingen av de to kjernen knutepunktene til familieleger og pensjons husholderske, blir hjemmesykepleievirksomheten gradvis selskapets nye forretningsvekstpunkt.

Ping en helse, som kjerneflaggskipet til pingen en gruppes økosystem for medisinsk behandling, har også vekket mye oppmerksomhet.I denne modellen utgjør den økonomiske enden (F), Corporate End (B -End) og den personlige enden (C -End) de tre store betalingspartiene, som i fellesskap fremmer den raske utviklingen av selskapets virksomhet.Blant dem er forretningsbidraget fra finansforsikringssiden og finansiell banksiden fra Ping en gruppe spesielt fremtredende, og gir en sterk støtte for selskapets jevn utvikling.

Når det gjelder Corporate Health Management Circuit, har Ping A og Health gjort betydelige fremskritt.Antall brukere av selskapets bedriftstjenester og antall kunder med kumulative tjenester har økt betydelig, og enkelt -kundeverdien (ARPU) har også økt år -år -år.Li Dou sa at selskapet vil fortsette å forstå koordineringskraften, forbedre penetrasjonsevnen til profesjonelle selskaper og styrke helsetjenestematchingsevnen til forskjellige bedrifter til å tilby mer nøyaktige og effektive helsetjenester.

I tillegg avslørte Ping An Health også ARPU -dataene fra hjemmesykepleietjenester for første gang, og viser de brede utsiktene og det store potensialet til virksomheten i markedet.Det er underforstått at fra slutten av rapporteringsperioden var Ping en sunn hjemmepensjonstjeneste ARPU nesten 1600 yuan, og hjemmesykepleien dekket 54 byer over hele landet.

Li Dou sa at de to rollene som «familieleger» og «pensjons husholderske» til slutt skapte verdi for bedrifter.»For tiden vil omfanget av familieleger være større, fordi hyppigheten av medisinske tjenester er oftere, og publikum er bredere. Men Home Care Club er en ny styrke, injisert i vårt forretningsbidrag.»