4 mins read

Leverskade, interstitiell lungebetennelse, nyresvikt … helsemat "kan også sette helse" i fare "

I følge Japans «Sankei Shimbun» rapporterte 11. april, forårsaket virkningen av helseprodukter som inneholder røde musikkkomponenter med røde sangkomponenter virkningen av sunn skade.For tiden, blant folk som er over 20 år, bruker omtrent en av hver tredje personer den så -kallede sunn mat representert av helseprodukter.Imidlertid har disse matvarene tidligere dukket opp i presedensen for helse, og det er noen forholdsregler når du inntar.
Det rapporteres at den japanske nasjonale helse- og ernæringsundersøkelsen som ble utført i 2019 viser at 30,2%av mennene over 20 år og 38,2%av kvinnene over 20 år er i en form for sunne matvarer som helseprodukter.Årsaken til at sunn mat kan eksistere så vidt er fordi det er en «mat» som alle lett kan skaffe seg.
Imidlertid sa professor Niigata University og indremedisinsk ekspert Zeng Gen Boren at den så -kallede sunn mat er «ikke nødvendigvis tryggere enn medisiner.»Han oppfordret folk til å innse at «sunn mat kan også sette helse.»
Tidligere setter sunn mat representert av helseprodukter folks helse.
Zeng Gen og andre analyserte sakene som ble samlet inn av den japanske interne vitenskapsforeningen i de 16 årene fra 2005 til 2021, og fant at 88 av dem var helseskader forårsaket av sunn mat.Ulike helsemat inntatt av ofre, inkludert vekttapmat, helsetesett, kosttilskudd, etc.De to døde fordi de var eksplosive hepatitt.I tillegg er det mange alvorlige tilfeller som leverskade, interstitiell lungebetennelse og nyresvikt.
I følge Zeng Gen er folk som bruker sunn mat vanlig i leverfunksjonsavvik, allergisk dermatitt, diaré og annen mindre helseskade.
Han sa: «Spør du pasientene som plutselig har endret seg av lever- eller nyrefunksjonsindikatorer? Tar du frisk mat eller helseprodukter utilsiktet? Den andre parten svarer ofte «» begynner å ta «for noen måneder siden.» Lever- og nyrefunksjonsindikatorer vil gå tilbake til det normale.
I 88 tilfeller av sunn skade er det ingen åpenbare forskjeller mellom menn og kvinner og aldersforskjeller, men personer med grunnleggende sykdommer er mer sannsynlig å utvikle seg.Zeng Jian sa bekymret: «Å bruke upassende helsekost for å erstatte medisiner kan føre til alvorlige konsekvenser.»
Selv om noen mennesker har oppdaget sykdommer i en helsekontroll, vil de for eksempel bruke sunne matvarer for å «takle fortiden» med den begrunnelse at de ikke drar til sykehuset med den begrunnelse at de ikke drar til sykehuset.
Det rapporteres at i motsetning til medisinene som er foreskrevet av legen, blir helseprodukter kontinuerlig tatt basert på deres egne vurderinger, og det er ikke nødvendig å bekrefte effekten og bivirkningene ved å trekke blod og andre metoder.Opprinnelig ble helseprodukter laget av ekstraksjon og konsentrerte spesifikke ingredienser, så risikoen for å påvirke helsen ville være relativt høy.
Med andre ord, mennesker som har fått diagnosen levende vaner, anbefaler ikke å spise sunn mat.Zeng Gen sa at menneskene som så for seg helsekost ennå ikke har utviklet seg, men de så -kalt «utilfredsstillende» menneskene i underhelsetilstanden.
I tillegg sa han også at det er nødvendig å forbedre «underhelsetilstanden» og justere metodene som kosthold, trening, røyking av slutt og alkohol.Når vi bruker sunn mat, må vi også overholde bruks- og doseringsforskrifter.Hvis kroppen din er ubehag, kan du stoppe inntaket og konsultere.
Zeng Gen sa at han forstår at folk er avhengige av sunn mat, fordi folk vil slappe av og få helsen avslappet uten å justere kostholdet eller trening.»På grunnlag av å ta alle metoder for å forbedre livsstilsvanene, kan du konsultere en lege før du bruker sunn mat. Likevel kan du ikke unngå kostholdsterapi og treningsterapi. Hvis du mister muligheten til å få passende medisinsk behandling ved å stole på sunn mat , kan det være for meg.
Fordi sunn mat ikke brukes til å behandle sykdommer som medisiner, vil de ikke hevde at de kan «kurere» og «effektive».I henhold til nasjonale forskrifter kan selgere selge sunne funksjonelle matvarer.The Red Song Health Products produsert av Xiaolin Pharmaceutical Denne gangen er en av helsefunksjonelle matvarer.Staten godtar bare anvendelsen av selgere og vil ikke bli gjennomgått.
På grunn av denne hendelsen har den japanske forbrukerhallen gitt et varsel til selgeren, og ber om en nødinspeksjon av mer enn 6 800 funksjonelle matvarer.(Kompilert/liu jieqiu)
Kilde: Referansemelding
Rapport/tilbakemelding