1 min read

FUDE LIFE LIV VARME GUDDER KUNDE TANG FENGPING har fått helsestyrker

Kilde: Indre Mongolia Finance News

I den lange elven av livet er hver av oss en seilende person og møter noen ganger vinden og bølgene, men det er alltid litt varm kraft som støtter oss et håp om håp.Nylig ble klienten Tang innlagt på sykehuset på grunn av kreft i brystvorten. FUDE livsforsikring.

Fru Tang er en kjent kvinne.Hun vet at livet ikke er lett, og hun forstår impermanensen av risiko. Helsen hennes.

Imidlertid er skjebnen alltid full av ukjent.I mars 2024 fikk Ms. Tang dessverre diagnostisert med skjoldbruskkjertelkobling.Heldigvis har hun forsikringsforsikringen.Etter at tilstanden var stabil, overleverte hun raskt relevant medisinsk diagnose og behandlingsinformasjon til livet og livet Hoh City -grenen.

Etter nøye gjennomgang bekreftet selskapet at Tangs tilstand oppfyller de viktigste sykdommene og milde sykdomsstandardene i klausulen.Og forenklet godkjenningsprosessen for kravene til Tang Fengping.Samtidig unntok fru Tang de senere premiene i to politikker, noe som utvilsomt ga stor økonomisk støtte for hennes påfølgende behandling og liv.I det øyeblikket jeg fikk kompensasjonen, ble Tang flyttet.Hun sa at kompensasjonen av denne grunnen ikke bare lettet hennes økonomiske press, men også fikk henne til å føle varmen og omsorgen for det fude livet.Hun sa: «Forsikring er ikke bare en garanti, men også en tillit og ansvar. Bruken av faktiske handlinger i livet i Fude Life Life Hoh City har oppfylt løftet og fått meg til å føle den virkelige forsikringstemperaturen.»