Love Life utforske den nye modellen for helseforsikring, og arbeid med den nye kjørelengden helsegruppe for å bygge en medisinsk behandling med kinesiske egenskaper
6 mins read

Love Life utforske den nye modellen for helseforsikring, og arbeid med den nye kjørelengden helsegruppe for å bygge en medisinsk behandling med kinesiske egenskaper

Aktivt implementere kravene i den «fjortende fem -årsplanen».

Helse er et uunngåelig krav for å fremme den omfattende utviklingen av mennesker, den grunnleggende tilstanden for økonomisk og sosial utvikling, et viktig symbol på nasjonens velstand og landets velstand og den vanlige jakten på allmennheten.I rapporten fra den 20. nasjonale kongressen i Kina, understrekes det at det er nødvendig å «fremme byggingen av sunt Kina» og «sette beskyttelsen av folks helse i den strategiske posisjonen til prioritert utvikling og forbedre folks helse Fremmepolitikk. «I den «14. femårsplanen» som er kunngjort av statsrådet «, oppfordrer forsikringsinstitusjoner til å utføre ledelsesmedisinske piloter, etablere helseadministrasjonsorganisasjoner og tilby helseforsikring, helsestyring, medisinske tjenester, langvarig pleie og andre tjenester. «»

21. april ble det første møtet i «Health Management Professional Committee» for den nye Milestroke Health Group holdt i Beijing. i Kina.Som reformatorer, innovatører og ledere innen medisinsk og helse, bruker den nye kjørelengden helsegruppe medisinske tjenester for gruppens utviklingsmotor og industriinngang, og bygger helsen til medisinske grupper, Kangyang Group, farmasøytiske grupper og forsikringsselskaper struktur.Det første møtet i Health Management Commission var en viktig beslutning for den nye Mileage Health Group og kjærlighetslivet basert på byggingen av forsikringsspesialiteten til i fellesskap å bygge en ledelsesmedisinsk behandling med kinesiske egenskaper.

Transformasjonsforskning:sunnLedelsesrisikoreduksjon

Utviklingen av helseforsikring i mitt land gjennomgår transformasjonspresset som er forårsaket av justering av økonomisk struktur og nedgangen i vekstraten.De siste årene har tilbudet om tilbudet på helseforsikringen fortsatt å tilpasse seg i dybden, markedet har gått ned i mange år, og den dominerende posisjonen til tradisjonell kritisk sykdomsforsikring har fortsatt å svekkes. Avgang i lang tid;Å undersøke det grunnleggende, homogeniteten til forsikringsprodukter er alvorlig, industrien er i ondskapsfulle interne ruller, andelen helseforsikringspremier er utilstrekkelig, og vekstraten fortsetter å avta.Utilstrekkelig innovasjon har ført til mangelen på kjerne ny tyngdekraft i helseforsikringsprodukter, og det er vanskelig å effektivt innta mainstream -posisjonen til forsikringsmarkedet.I en ny historisk periode har helseforsikring med høy kvalitet blitt et obligatorisk spørsmål i bransjen.

Etterspørselssiden, helsehåndteringen av folket er alvorlig.Ved å ta kreft som et eksempel, i 2022, var overlevelsesraten for 5 år i mitt land i landet mitt 43,7%, mens USA var så høy som 69%.Mitt lands kreftdødelighet er høyere enn det globale gjennomsnittet.Den viktige årsaken til den utilstrekkelige helsestyringen til folket er at det mangler nødvendige, effektive og skala helsestyrere.

I tillegg, fordi landet mitt i utgangspunktet oppnår nasjonal medisinsk forsikring, under det medisinske systemet hovedsakelig basert på offentlige sykehus, er det vanskelig for kommersiell forsikring å oppnå medisinsk datastøtte og kan ikke etablere en nøyaktig og effektiv garantimodell. Produktinnovasjon og helsestyring

Helseforsikring må komme tilbake til opprinnelsen og bryte det nye livet.Overfor det nåværende dilemmaet og problemer, holder kjærlighetslivet seg til den opprinnelige intensjonen om å dele presset fra medisinske utgifter for samfunnet og bringe mer praktiske garantier til folket. Tatt viktigheten av helseforsikringsinnovasjon og endringer.

Lag nye produktive krefter: ledelsesmedisinsk forsikring

I løpet av de siste ti årene, med kontinuerlig forbedring av det medisinske nivået og oppvåkningen av folks helsebevissthet, har folks erkjennelse og krav til helse gradvis endret seg fra å «ikke bli syk» til «aktiv styring av helse».Konseptet med å gjøre en god jobb med «helsestyring» har gradvis blitt populært.

Forsikringsregulerende myndigheter har gitt ut «varsel om regulering av helsestyringstjenester til forsikringsselskaper», som tydelig nevnte at «helsestyringstjenester levert av forsikringsselskaper, inkludert helseundersøkelser, helsekonsultasjon, helsefremmende sykdom, sykdomsforebygging, behandling av kronisk sykdom,, Medisinske servicetjenester, medisinske servicetjenester, rehabiliteringssykepleie osv. «» «» Formålet med forsikringsselskaper å tilby helsestyringstjenester er å forhindre forekomst av sykdommer, kontrollere utviklingen av sykdommen, fremme helsethabilitering, redusere den Forekomst av sykdommer og forbedrer helsevesenet;

Love Life og Xinto Health Group sammen bygger sammen ledelsesmedisinsk behandling med kinesiske egenskaper, utforske ny kvalitet og produktivitetsutvikling av helseforsikring, og bygge en ledelsesmedisinsk konkurransefordel med «Insurance+Medical Care» som en strategisk kjerne.

«Management Medical Insurance» er ikke et forsikringsselskaps ledelsessykehus. og prosesser gjenoppbygg Profesjonalitet. av store sykdommer.

Kombinasjonen av «Insurance+Health Management» kan realisere utvidelsen og utvidelsen av fronten og etter sykehuset, noe som forbedrer pasientens følelse av gevinst. sykdom.Helsestyring kan også hjelpe flere til å glede seg over et sunt liv i lang tid.

Helsestyringens fagutvalg vil være ansvarlig for et tungt ansvar, og vil etablere et standardisert helsetjenestesystem

Den nye Miles Health Management Professional Committee, som er styreleder i omsorgslivet, vil formulere en rimelig og autoritativ diagnose- og behandlingsvei og implementeringsstandarder for å forbedre evnen til å utvikle personlig behandling for pasienter.

For vanlige og lave inntektspasienter fokuserer kjernefunksjonen for beskyttelse av helsestyringsplaner, det vil si, reduserer mengden av pasienters selvbetaling, å håndtere risikoen for høye betalingskostnader for gjentatt sykehusinnleggelse, spesielt gjentatte ganger mottakerkostnader.For pasienter med høye inntekter eller god medisinsk behandling eller personlig kommersiell forsikring, formulerer de diagnose og behandlingsplaner for bedre kvalitet, forbedrer standardene for tjenester og bruker eksisterende garantier bedre.

Håndtering av kroniske sykdommer er ikke bare behandling og kontroll, men lar også medisinske tjenester bevege seg fremover og bakover, og utvide kronisk sykdomshåndtering fra å kontrollere sykdommer til omvendt sykdom.Derfor kan behandlingskostnadene for å senke behandlingen av kroniske sykdommer, redusere presset fra de nasjonale medisinske forsikringsfondutgiftene, også tillate «dobbel høsting» av langsom sykdomshåndtering til sykehuset og virkelig innse sosiale og økonomiske fordeler.

Det første møtet i Health Management Commission var begynnelsen på økosystemet med å elske livsforsikringsprodukter og medisinske tjenester.Deretter vil Love Life fortsette å lansere flere serier og Rich Management Medical Insurance for anti -Cancer Insurance -produkter, eldre kardiovaskulære og cerebrovaskulære beskyttelsesprodukter.En serie forsikring for omsorgsfulle livssykdommer vil bli utviklet rundt behovene til formuesforvaltning pluss helsestyring for å imøtekomme folkets multi -nivåer, og også bidra til landets bygging av et medisinsk sikkerhetssystem på flere nivåer.

På det første møtet i New Milem Group Health Management Commission, styreleder for China Health Promotion and Education Association’s Tumor Screening and Prevention Professional Committee, nestleder i China Medical and Health Development Foundation Foundation Foundation Foundation i China Medical and Health og Health Division Development Foundation, Dai Min Experts and Scholars, hovedekspert for utdanningskomiteen i den kinesiske frivillighetsforeningen, nestleder og sekretær -General of Insurance Service Branch of China Health Management Association, kom til åstedet og delte verdifull kutting -Edge akademisk forskning.