Helg · Helse 丨 Hvordan kan du være en "moderat" øvelse?Du må forstå disse poengene
3 mins read

Helg · Helse 丨 Hvordan kan du være en "moderat" øvelse?Du må forstå disse poengene

I dag har Sports Fitness blitt en sunn og stilig livsstil.Datavisning,Det er mer enn 400 millioner mennesker som ofte deltar i fysisk treningOg øke år for år.
Svømming, lek, rask gåing, jogging, syklingDet er den mest populære aerobe øvelsen og den vanligste øvelsen.Du kan styrke kroppen din og forbrenne fettEssensMen noen ganger er det rapporter forårsaket av trening, så daHvordan kan jeg trene moderatKryss

02:50
Vanligvis må vi bære evnen i henhold til personlig prisgunstighet
Og fysisk tilstand
Fra «treningstid», «treningsintensitet», «treningsmetode»
La oss forklare moderat trening i tre aspekter
Ukvalitets tid
I begynnelsen av hver treningstid kan det starte fra 10 minutter.
Treningsstyrke
Generelt delt inn iLav intensitet, middels styrke, høy styrkeEssens
Subjektiv følelse av lav intensitet er enkelFrekvensen og dybden av pusten svinger litt og kan kommunisere med språk.
Midtintensitet subjektiv følelse er litt slitenFrekvensen og dybden av pusten er litt raske, noe som påvirker språkkommunikasjonen.
Høyt intensitet subjektiv følelse er slitenHyppigheten av pustedybden er rask og kan ikke kommunisere med språk.
Den daglige bevegelsen erHold en viss medium -intensitetsøvelse hver dag, bare svette littDet kan spille formålet med å regulere pusting og forbedre kardiopulmonal funksjon.
Treningsmetode
Aerob trening
Aerob trening, som navnet antyder,Denne typen trening krever oksygendeltakelse i energiforsyning, og hovedkanalen for aerob metabolismeEssensGenerelt sett krever aerob trening deltakelse i store muskelgrupper som bagasjerom og lemmer, som kan opprettholde en stabil tilstand og vare i lengre tid.
Aerob bevegelse harForbedre kardiopulmonal funksjon, redusere blodtrykket og blodsukkeret, forbedre blodlipider og endokrine systemfunksjoner, redusere fettakkumuleringRollen.Rask turgåing, løping, sykling, hoppetau, svømming osv. Er alle aerob trening.
Motstand
Anti -motstandsaktivitet erDen gjentatte bevegelsen av muskelmotstandens motstand er muskelsens sterke sammentrekningsaktivitetI stedet for å opprettholde en stabil tilstand, er det anaerob trening.
Anti -motstandsøvelser kanOppbevar eller forbedrer muskelstyrken, forbedrer muskelfunksjonen og dann mekanisk stimulering av skjelettsystemet, noe som er gunstig for beinhelsenEssensÅ heve manualer, push -ups, elastiske bandøvelser osv. Er alle motstandsaktiviteter.
Andre typer fysisk aktivitet
Ved å utføre strekk-, fleksjons- og rotasjonsaktivitetene i kroppen eller lemmene, kan duUtøve fleksibiliteten og fleksibiliteten til leddetEssensTrening som strekk og yoga kan spille en rolle i å forbedre felles fleksibilitet.
Kombinasjonsaktiviteter for å forbedre menneskets balanse og koordinering, inkludertGjøre øvelser, dans osv. Kan forbedre treningsevnen og forhindre å falleEssens
Uansett hvilken vei du skal velge
Følg prinsippet om smertefrihet
Trinn for trinn, aktiv kraft og trening av moderat trening
Prinsippet om smertefri er konge
I trening, så lenge det er ubehagelig ubehagelig følelse, som lidelse, tetthet i brystet, brystsmerter, svimmelhet, hodepine, blendende, etc., må du redusere treningsmengden eller stoppe umiddelbart, noe som indikerer at det er sannsynlig at beløpet av trening er for stor.
Treningsintensiteten fra lett til vanskelig, tid fra kort til lang, trinn -av -Step -prinsipper
Ikke bekymre deg for den fantastiske sportEssens
Etter treningKroppen har ingen bivirkninger, litt tretthet, rask restitusjonshastighet, Emosjonell og matlyst, høy søvnkvalitet, følelse full av energi etter å ha våknet, noe som indikerer at styrken og treningsmengden er passende.
Prinsippet om varmt opp og strekk må være varm før og etter trening
Før treningSørg for å varme opp først, føl at kroppen din er varm, og følger sakte opp med handlingenEssens
Å mestre riktig handlingsstilling er en viktig forutsetning for vitenskapelig trening
Riktig holdningIkke lett å skadeOg kan bedre gjenspeile effekten av trening.
Rapport/tilbakemelding