2 mins read

2024 National Education Work Deployment Conference ble holdt

  26. april ble National Education Work Deployment Association holdt i Guiyang i 2024.Møtet studerte og implementerte generalsekretæren grundig for den øverste ledelsen for den øverste ledelsen og den viktige utstillingen om bevisstheten om etableringen av det kinesiske nasjonssamfunnet, med fokus på å fremme den høye kvalitetsutviklingen av nasjonal utdanning, oppsummere og utveksle erfaring, og studere og distribuere nøkkelarbeid i 2024.Weng Tiehui, medlem av partigruppen og viseminister for utdanningsdepartementet, deltok på møtet og holdt en tale.

  Møtet påpekte at for å gjøre en god jobb med nasjonal utdanning, må vi følge riktig retning, og for å bygge en solid bevissthet om det kinesiske nasjonssamfunnet som hovedlinjen.

  Møtet understreket at det er nødvendig å fullføre de grunnleggende oppgavene til Lide -shushu, styrke implementeringen av den nasjonale generelle språkopplæringen og undervisningen, fremme den samme resonansen av ideologiske og politiske kurs og læreplanideer, og gi full spill til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjonen til funksjon «Store klasserom» i samfunnet. Ære og skam, felles, liv og død og skjebne.

  Møtet ba om at det er nødvendig å forbedre utdanningsnivået på etniske områder og kraftig forbedre evnen og kvaliteten på lærere, i dybde implementering av strategien for digital utdanning, gjøre en god jobb i opplæringen av spesielle talenter i etniske områder , Forbedre den omfattende støtten til støttestøtte for utdanning, fremme manglene ved utdanning i etniske områder, smi lange styrer, smi lange styrer innser utvikling av høy kvalitet.