2024 Chongqing Sports Science and Technology Carnival er her, og mange nasjonale "ferske" scener "magi" vises
7 mins read

2024 Chongqing Sports Science and Technology Carnival er her, og mange nasjonale "ferske" scener "magi" vises

19. april ble åpningsseremonien til 2024 Chongqing Sports Technology Carnival arrangert av Chongqing Sports Bureau og Chongqing University of Posts og telekommunikasjon holdt på He Long Plaza i Yuzhong -distriktet.
I følge rapporter er dette karnevalet det største idrettsvitenskapelige og teknologikarnevalet i landet. Fantastisk og teknologisk sans.
Visittkortet til Chongqing Sports Technology Carnival vil være enda mer høyt
Utviklingen av ny kvalitet og produktivitet i sportsbransjen må stole på sportsteknologi. Teknologi for å fremme idrett, massesport, sportsindustri, sportskultur og andre aspekter.
«For å gjøre denne aktiviteten, må vi kraftig fremme vitenskapelig og teknologisk innovasjon, i kraft av integrasjon og samhandling og strebe etter å bygge en stor IP av sport.» De siste årene, med integrering av sportsteknologiintegrasjon, har utviklingen av utviklingen fortsatt å avansere og utdype, verdensentusensmen til å delta i fysisk trening har fortsatt å forbedre seg, og bevisstheten om å delta i sportskonstruksjon i alle parter i samfunnet er øker gradvis.Når jeg ser tilbake på Chongqing Sports Technology Carnival, har det oppnådd gjennombrudd fra 0 til 1.Sammenlignet med i fjor, er 2024 idrettsvitenskap og teknologikarneval større, høyere nivå, og har større innvirkning.
Gao Xingbo, visesekretær for partikomiteen og rektor ved Chongqing University of Posts and Telecommunications, sa i sin tale at Chongqing University of Posts and Telecommunications er et av post- og telekommunikasjonsuniversitetene som er etablert og fokusert på etablering av et nasjonalt klespunkt. Fitness and Health and Intelligent Technical Science Popularization Base of the Postal Post har blitt den første nasjonale idrettsvitenskapelige populariseringsbasen.
«På scenen til karnevalet kan vi se mange nye idrettsteknologiscener, om den fantastiske fantasien til sportsteknologi. Integrasjonen av sport og teknologi kan hjelpe oss med å berike sportserfaringen, utvide sportsradiusen, forlenge livet av idrett, og forbedre livskvaliteten. «Sa Bo, i håp om å utforske mekanismen for å integrere idrett og vitenskap og teknologi med alle med denne karnevalet Huawei -muligheten, til å gå inn i samfunnet mye, utføre popularisering av idrettsvitenskap og teknologi Kunnskap, fremme idrettsvitenskapelige og teknologiske prestasjoner, fremme vitenskapelig kondisjonskunnskap, forbedre nasjonal helseferdighet osv. Arbeid.
Multi -«første» utseende
Roboter, konkurranse Internett for ting smarte systemer, høye endelige tilkoblede simuleringsracingbiler … disse «ferske» scenene som har debutert i landet samlet seg på karnevalscenen.
Konkurransen Internet of Things Smart System er brakt av DAO Bar Network.Tilpassede ordrebøker og deltakelsesbevis kan lastes ned og skrives ut med ett klikk, noe som kan spare 70%av arbeidskraft og tid og forbedre effektiviteten med 500%.
Å kunne «tenke» og «handle», siden lansering av sjakk- og sjakkroboter, har Yuan -reddiken fortsatt.Som den første hjemmet AI går robot i verden, kan den forstå og utføre oppgaver som mennesker.
Den tilkoblede simuleringen av racingbilen brakt av Chongqing Automobile Motorcycle Sports Association ble først vist i Kina.Det høye endelige AI Intelligent Networking Simulation Vehicle har også kunngjort hendelsesplanleggingen i Kina i Kina.Denne konkurransen er den første omfattende begivenheten i den innenlandske integrasjonen av «Digital Sports+Intelligent Design+5G Internet Connectivity».
Impact Wave Therapy Instrument, høy -Energy Laser Therapy Instrument, termisk permeabilitetssystem, strømsykkel og annet konkurrerende sportsrelaterte utstyr brakt av Shanghai Huiying har debutert for første gang i Kina.
Sportsutstyret på stedet er veldig «magi»
Den intelligente sykkelplattformen brakt av University of Posts and Telecommunications kan simulere den utendørs sportsscenen til sykkelsykler. .Sykkelbevegelse har en god helseeffekt på menneskets hjerte og mental helse, men mange idrettsutøvere legger mer vekt på mengden trening under sin egen sykling, ignorerer utmattelsen av treningsprosessen og forårsaker lett skade på blodkar og nervesystem.Den intelligente sykkelplattformen bruker uklar hierarkisk analyse for å bygge en sykkel sporty subjektiv utmattelsesvurderingsmodell, og realisere den kvantitative evalueringen av motivets subjektive utmattelse, og kan effektivt unngå syklingsrisiko.
Registrer seg nøyaktig for å sikre treningsutstyr for treningskvalitet og effektivitet; .
Blant dem, etter Sports App Connection of Intelligent Treadmølls, kan du fullføre en serie interaktive opplevelser, inkludert den virtuelle scenemodus -simuleringen av forskjellige driftsmiljøer; Output riktig kondisjonskunnskap;
Profesjonell padlingstreningsapparat kan beskrives som «Land Travel Instrument» i filmen til virkeligheten. Deform.
AI treningsspeil er et speil som vil «hoppe» for å rette opp holdningen din Et slikt speil, tilsvarer det å ha en privat utdanning.
Når du beveger deg mot AI -treningsspeil, kan speilet ikke bare bytte alle slags scener, men også samhandle med deg.Hvis treningsstilling, fysisk holdning eller ikke er standard, vil speilet «hoppe ut» for å rette opp det til du korrigerer det.
En rekke idretter kan oppleves på stedet
Flytter idrettsanlegget og feltet til karnevalscenen, kan innbyggerne oppleve sjarmen til forskjellige idretter på stedet.
Som en fremvoksende sportsskytingsport de siste årene, kan du oppleve det på stedet.Chongqings årsak og effekter sportsklubb bruker fotoelektrisk skyteutstyr for å utvikle og popularisere skytebevegelser. .
«På stedet for karnevalet vil vi vise innbyggerne for innbyggerne for å forklare den grunnleggende skytingskunnskapen. Under veiledning av personalet kan innbyggerne oppleve sjarmen ved å skyte på stedet!» Årsak og virkning av sportsklubb.
Yuzhong District Baseball Barball Association vil også promotere pinnen og slagballen på stedet for å gi borgere og baseballballentusiaster en plattform for å vise seg selv og kommunisere og lære.Songyue Sports vil presentere innbyggerens unike, overraskende, interessante is- og snøopplevelsesreise.
I tillegg vil Carnival også holde den andre Chongqing Sports Technology Carnival «Youth Street Fighter» -konkurransen i 2024.Konkurranseprosjektet og modus inkluderer Taekwondo Blood Strip -modellen (Live Street Fighter).
Tjenesten på stedet vil bli gitt for gratis helseevalueringstjenester
Moxibustion, åtte -scenen som underviser i små klasserom, evaluering av bein og sport … I tillegg til alle slags visninger, tilbyr karnevalstedet forskjellige tjenester for innbyggere som går på besøk og sjekker -i gratis.
«Vi kan bringe en rekke spennende interaktive opplevelsesaktiviteter som menneskelig skjelettvitenskap, bevegelsesrisikovurdering, testing av menneskelig komponent, trening av reseptbelagte resept, gratis ben- og sportshelseevalueringstjenester,» sa den aktuelle personen som har ansvaret for Chongqing Douge Orthopedic Hospital, sa og sa at eksperter «sitter» i utstillingsområdet. Sportshelse.Innbyggere kan også konsultere helseproblemene fra ortopedi og rehabiliteringseksperter på stedet, og få vitenskapelige og personaliserte diagnose- og behandlingsforslag.
I den lille klassen i åttende trinnsundervisning, gjennom handlingsdisplay og på stedet veiledning, lærer den innbyggerne å lære tradisjonelle ferdigheter i helsevesenet for å hjelpe alle å leve sunt.Den tradisjonelle kinesiske medisinske moxibustionen brakt av den medisinske ingeniørgrenen til Chongqing Medical Association kan også oppleve den på stedet.Det kan effektivt forhindre behandling av treningsskader, spesielt tennisalbue, lumbal muskelstamme og forskjellige leddsmerter.
I tillegg viste karnevalet også prisen -vinnende verk fra 2024 Chongqing Youth Sports Technology Painting Competition.Displaymetoden er også unik, og viser tillegg av AI -teknologi, som kan gjøre interaksjon og interesse sterkere.
Oppstrøms journalist Bao Jing Qianbo
Rapport/tilbakemelding