2 mins read

2024 Beijing familieutdanning Tema dyrkingspraksis Start

Qianlong News i anledning den 29. World World Reading Day, «Kommuniser og Make Your Home Warmer» i 2024 Beijing Family Education Theme Cultivation Practice ble offisielt lansert i Beijing Urban Library.CCTV barneprogramvert Hong Guoguo og grønne bobler ble ansatt som en offentlig velferdsambassadør for å dyrke temaet Beijing -familieutdanningstemaet i 2024.
Professor Bian Yufang, direktør for Institute of Psychological Health and Education and Director of the Children’s Family Education Center of Beijing Normal University, gjennomfører en dyptgående tolkning av temaet «Kommunikasjon, varmere hjem», og forklarer kommunikasjonsevner fra aspektene av kognisjon, følelser, motivasjon og atferd. .
Kombinert med verdensbokdagen «4.23» ble hundrevis av bøker samlet til store forlag, og inviterte eksperter på forskjellige felt som barnepsykologi, utdanning og publisering for å velge 20 bøker rundt temaet «Kommunikasjon». , publiser temaboklisten «Kommunikasjon» på stedet, og gi barnemessige representanter -temabok.
Ge Bing, en barnelitterær skribent og medlem av Chinese Writers Association, delte hovedformålet, med fokus på å «kommunisere kjærlighetshavnen til å samle kjærlighet», kombinert med personlig erfaring og skapelse, fortelle hjelp til familielivserfaring for skriving.
Siden 2020 har Municipal Women’s Federation, Municipal Education Commission og Municipal Customs and Industry Commission fortsatt å utføre utøvelsen av temaet for årets familieutdanning. Tema praktiske aktiviteter, og utforske opprettelsen av en ny modell for familieutdanning.I år vil det ta «Kommunikasjon og varme hjemmet» som tema for årets veileder. Familiens sosial utdanning, talsmann for familiemedlemmer tilpasser seg kommunikasjon mellom dem, dyrker barn og barn som er i utskrivning, lærer å lytte og i fellesskap skape en varm og harmonisk familieatmosfære.
Siden april vil arrangøren inneholde et «Xinrui Project» Family Tutoring Forum i Beijing Urban Library hver måned for å invitere eksperter på relevante felt for å utføre 8 spill på rad rundt familieutdanning som barnepsykologi, barns vekst, foreldre -barn -kommunikasjon og andre familieutdanningsemner.
Kilde: Qianlong.com
Rapport/tilbakemelding